[et_pb_section bb_built="1"][et_pb_row][et_pb_column type="4_4"][et_pb_testimonial _builder_version="3.0.92" author="J. Mur" url_new_window="off" quote_icon="on" use_background_color="on" quote_icon_background_color="#f5f5f5" background_layout="light"]

Geslaagd teamuitje gehad bij inspiratiekok Bert. Het was inderdaad inspirerend! Ik heb zelf niet zoveel met koken, maar Bert had voor ons een aantal recepten geselecteerd die ook zeker uitnodigen om thuis nog eens te proberen.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version="3.0.92" author="P. Stokvisch" url_new_window="off" quote_icon="on" use_background_color="on" quote_icon_background_color="#f5f5f5" background_layout="light"]

Op initiatief van onze manager werd en het uitgeefteam en de ICT verantwoordelijken van Edu’Actief uitgenodigd door de Inspiratiekok  bij de Steenbok in Beek Montferland. Na ontvangst met een koffie of thee en heerlijk uiteraard zelf gemaakt stuk  gebak werd uitgelegd wat er die middag en avond te gebeuren stond
Eerst een voor sommige pittige, maar in ieder geval honger opwekkende wandeling , onder leiding van de zeer ervaren gids Jan Lieftink kon het echte werk beginnen.
De groep van 10 personen werd geacht een drie gangen menu te bereiden. De groep wist al snel wie welk gerecht wilde maken en kon aan de slag in een professionele keuken. Daar bleken de ingrediënten vooral van ’s lands bekendste supermarkt afkomstig te zijn zodat iedereen het thuis ook kon namaken.
Al snel waren alle groepen aan het snijden, ontvellen, kloppen, koken en bakken. Het was zeer goed voor de teambuilding omdat regelmatig binnen en tussen de teams geschakeld moest worden. Ook kon en moest er continu een beroep op de Inspiratiekok gedaan  worden. Die overzag alles en zorgde ervoor dat zelfs diegenen die nauwelijks een ei kunnen bakken zich ook op het gemak voelden.
Een extra special effect dat ingebracht werd was het moleculair koken, voor iedereen een nieuwe en heel leuke ervaring om daarmee bezig te zijn. In 2 uur tijd werden alle gerechten voorbereid en kon begonnen worden met een amuse:  een moleculair bereide Gazpacho.
Daarna kreeg elke gang die zelf werd voorbereid en opgediend door de collega’s  een hoop bijval en bleek het naast leuk en leerzaam ook nog  lekker te zijn!
Hulde voor Bert voor een fantastische middag en avond.

[/et_pb_testimonial][et_pb_testimonial _builder_version="3.0.92" author="Magda" url_new_window="off" quote_icon="on" use_background_color="on" quote_icon_background_color="#f5f5f5" background_layout="light"]

Hoi Bert,

Inmiddels heb ik van iedereen positieve reacties ontvangen over de workshop, dit wilde ik even met je delen.

[/et_pb_testimonial][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door