logo met tekst

Wat vonden anderen van hun workshop?

Mooie praatjes natuurlijk maar wat was de ervaring van anderen over de workshops van de Inspiratiekok?

 • "Wat een ontzettend leuke ervaring dit! Ik had een workshop moleculair koken aan mijn vriend gegeven.
  Bert kwam met alle materialen en ingrediënten bij ons, in onze eigen keuken, ons inwijden in de moleculaire keuken. Hij speelde goed in op wat we wilden leren, deed het een keer voor, liet het ons zelf doen en schoot vervolgens te hulp als het nodig was.
  Spaghetti van witte chocolade, kaviaar van soja, mango-'dooiers', we maakten van alles. Ziet fantastisch uit en lijkt moeilijker dan het is.
  Echt een absolute aanrader!
  Charlotte van den Wall Bake
 • "Een zeer geslaagde workshop bonbons maken gehad. Duidelijke uitleg en goeie begeleiding. Het resultaat was overheerlijk! Nu zelf aan de slag!!"
  Ella Geertsma
 • "Workshop Moleculair tijdens de museumnacht bij Museum Vrolik in Amsterdam. Was een enorm leuke ervaring!"
  Annemieke Bouwmeester
 • "Superleuke workshop gehad. En erg lekker ook. Bert gaf goed uitleg en aan het einde ging iedereen met een doosje met zelfgemaakte bonbons naar huis. Een aanrader!!"
  Marjan Verweij
 • "Bert heeft voor ons een op maat gemaakte workshop verzorgd waarbij we met behulp van moleculaire kooktechnieken verschillende borrelhapjes hebben gemaakt. De communicatie vooraf was prettig, hij had tijdens de workshop overal aan gedacht, legde prettig en geduldig alles aan ons uit en hield rekening met dieetwensen van borrelgasten. Wij vonden de workshop zeer geslaagd, gaan de moleculaire keuken zeker verder ontdekken en raden Bert van harte aan!”
  Susanne              
 • Superleuke en leerzame workshop moleculair koken gehad! Hartstikke bedankt nog Bert. Aan iedereen aan te raden die van koken houdt. Bert heeft duidelijk de skills, passie én een aanstekelijk enthousiasme
  Bouke Deinema

Wilt u zelf een review achterlaten klik dan hier

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door