We gaan maken wat jullie willen

 

Na jarenlange ervaring kan ik jullie alles leren wat jullie maar willen. Elke workshop is anders. Want wat we gaan doen is in overleg. Hieronder geef ik een paar voorbeelden.

 

Workshop basistechnieken

In een gezellige sfeer maken wij een inspirerend 3 of 4-gangen menu waarin allerlei technieken zijn verwerkt die je in de keuken nodig hebt. Er komen vele verschillende opdeel-, en kooktechnieken aan bod. Verder leer je ook om (nog) veiliger en efficiënter werken en alles volgens de geldende hygiëneregels.

Moleculair koken

Wilt u op een bijzondere manier leren koken? Dan is moleculair koken een goed idee. We maken bijzondere gerechten zoals chocoladespaghetti, amuses met een vloeibare vulling en zacht-zoete honingkaviaar.

Moleculair koken vraagt geen scheikundige kennis maar wel nauwkeurig werken.

High Tea

Muffins, scones, broodjes en zoetigheden allemaal zelfgemaakt! We gaan een complete High tea samenstellen. Aan het einde van de workshop kan je zelf alle heerlijke hartige en zoete onderdelen maken voor een prachtige High Tea.

Veel gestelde vragen

Is jouw workshop wel mogelijk bij ons?
Workshops worden altijd in overleg en op maat samengesteld. Hierbij spelen het aantal deelnemers, de gewenste accommodatie en de beschikbare tijd natuurlijk een rol. We komen er altijd wel uit en maken er sowieso een inspirerende, gezellige en culinaire workshop van!
Hoeveel deelnemers kunnen er meedoen?
Het aantal deelnemers aan een workshop is min of meer vrij maar voor een optimale begeleiding is 12 personen wel maximaal. De locatie heeft ook invloed op het aantal deelnemers. Voor een workshop bij u thuis spelen dan ook de ruimte en de beschikbare apparatuur nog een rol. Hierover maken we vooraf afspraken om teleurstellingen te voorkomen.
Groepen in een schoolsituatie mogen groter zijn afhankelijk van de opzet van de workshop of demonstratie.
Wat leren wij allemaal?
We leren allerlei technieken zijn die je in de keuken nodig hebt. Tijdens de workshops is er veel aandacht voor warenkennis.Bij het bereiden van de inspirerende recepturen komen vele verschillende opdeel-, en kooktechnieken aan bod. Verder leer je ook om (nog) veiliger en efficiënter werken en alles volgens de geldende hygiëneregels. Na de workshop kunt u ook thuis vaardig aan de slag!
Zijn jouw workshops ook geschikt voor teambuilding?
De keuken is een zeer geschikte plek voor teambuilding. Alleen als je goed samenwerkt krijg je een mooi maal op tafel. Tijdens het proces komen er patronen aan de oppervlakte. Aan tafel bespreken we wat ons is opgevallen terwijl we genieten van wat we hebben bereid. 
Hoe lang duurt jouw workshop?
De tijd die we nodig hebben is afhankelijk van jouw wensen maar zal altijd minimaal 3 uur zijn. Lekker en inspirerend koken vraagt nou eenmaal tijd!

Mail me vrijblijvend!

Dan maken we een telefonische afspraak waarin we de workshop bespreken. Aan de hand daarvan beslis jij of wij samen in zee gaan. Je zit dus nergens aan vast. Vrijheid blijheid!

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door