Een inspirerende kookworkshop beleven?

Workshops

Samen bezig zijn in de keuken is ontzettend gezellig en verbindend. De Inspiratiekok biedt twee bijzondere workshops om je vingers bij op te eten: Moleculair koken en Bonbons maken.

Moleculair koken

Willen jullie iets heel bijzonders? Dan gaan we moleculair koken! We maken verschillende gerechtjes op basis van diverse moleculaire kooktechnieken. Mango-dooiers, schuimen, parels, sous-vide garen of het toevoegen van rooksmaak, we gaan het allemaal maken en doen. O ja, ik geef deze workshop van 2 tot maximaal 12 personen.

Tijdens de workshop moleculair koken leer ik jullie een aantal belangrijke technieken van de moleculaire keuken. Kennis van scheikunde is zeker niet nodig, we gaan gewoon lekker aan de slag en leren de ins- en out terwijl we bezig zijn. Ondertussen genieten we van leuke gerechtjes en een goed gesprek!

Meer weten kijk dan hier

De Inspiratiekok in actie
Workshop Moleculair koken

Bonbons maken

Ben je meer een chocolade freak? Dan moet je de workshop Bonbons maken echt gaan doen! Puur, melk of wit, we verwerken ze allemaal. We maken gevulde bonbons en zachte roomtruffels en als je je zelf kan beheersen kan je ze nog mee naar huis nemen ook.

Chocolade smelten en op de juiste temperatuur brengen en leuke vullingen maken, we gaan het allemaal doen. En natuurlijk maken we ook overheerlijke roomtruffels. Omdat het verwerken van chocolade best wat aandacht vraagt is het maximale aantal deelnemers 6 personen.

Heerlijke bonbons en room truffels
diverse bonbons en roomtruffels met cacao en kokos

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door