Slagroomsoesjes

Print Friendly, PDF & Email

Ingredienten

  • 50 gr melk
  • 50 gr water
  • 50 gr boter
  • 50 gr bloem
  • 100 a 125 gr losgeklopt ei

Bereiding

  1. Breng de melk, het water en de boter aan de kook.
  2. Haal de pan van het vuur en voeg de bloem toe.
  3. Als alle bloem is opgenomen laat je het mengsel op laag vuur nog even garen.
  4. Roer nu in gedeelten het ei toe tot er een mooi zacht-zalvig beslag ontstaat.
  5. Spuit mooie doppen (zo groot als een 1 euromunt) op een bakplaat.
  6. Druk met een natte vinger de opstaande puntjes een beetje glad.
  7. bak de soesjes in 15 tot 20 minuten af in een hete oven van 230°C
  8. Als de soesjes zijn afgekoeld kan je ze vullen met slagroom en afwerken met chocolade.

Dit was weer één van mijn recepten

Ik hoop dat het allemaal soepel is verlopen en dat je smakelijk hebt gegeten!

Onderaan deze pagina kun jij je abonneren op mijn mails waarin ik mijn nieuwste recepten met je deel.

Natuurlijk leer je nog veel meer van mij in mijn workshops. Ik kan dan voordoen hoe het moet. Bovendien deel ik allemaal waardevolle kennis met jullie.

Mail me vrijblijvend!

Dan maken we een telefonische afspraak waarin we de workshop bespreken. Aan de hand daarvan beslis jij of wij samen in zee gaan. Je zit dus nergens aan vast. Vrijheid blijheid!

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door