Pepermunt

Print Friendly, PDF & Email

Ingrediënten

  • 250 gram poedersuiker
  • 25 gram water
  • 2,5 gram gelatine

Bereiding:

  • Week de gelatine in het water
  • Als de gelatine geweekt is verwarm je het met het water in de magnetron zodat de gelatine oplost
  • Meng het water/gelatine mengsel met de poedersuiker
  • Kneed het tot een soepel deeg
  • Rol uit tot een plak van 3 a 4 millimeter
  • Steek rondjes uit van de gewenste grote.
  • Druk eventueel met een klein stempeltje een figuurtje in de pepermunt
  • De pepermuntjes zijn zacht maar worden na een paar dagen hard en zijn goed te bewaren.

Dit was weer één van mijn recepten

Ik hoop dat het allemaal soepel is verlopen en dat je smakelijk hebt gegeten!

Onderaan deze pagina kun jij je abonneren op mijn mails waarin ik mijn nieuwste recepten met je deel.

Natuurlijk leer je nog veel meer van mij in mijn workshops. Ik kan dan voordoen hoe het moet. Bovendien deel ik allemaal waardevolle kennis met jullie.

Mail me vrijblijvend!

Dan maken we een telefonische afspraak waarin we de workshop bespreken. Aan de hand daarvan beslis jij of wij samen in zee gaan. Je zit dus nergens aan vast. Vrijheid blijheid!

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door