Croutons

Print Friendly, PDF & Email
  • Haal de korsten van het brood
  • Snijd van het brood repen en vervolgens blokjes van ongeveer 1 x 1 cm
  • Besprenkel de blokjes met een scheutje olijfolie
  • Strooi wat Italiaanse kruiden, peper en wat zout over de broodblokjes
  • Bak de croutons af in de oven op 180ºC tot ze goudbruin zijn.

Heerlijk in de soep of op een salade!

Mits goed afgesloten kan je de croutons een paar weken bewaren.

Dit was weer één van mijn recepten

Ik hoop dat het allemaal soepel is verlopen en dat je smakelijk hebt gegeten!

Onderaan deze pagina kun jij je abonneren op mijn mails waarin ik mijn nieuwste recepten met je deel.

Natuurlijk leer je nog veel meer van mij in mijn workshops. Ik kan dan voordoen hoe het moet. Bovendien deel ik allemaal waardevolle kennis met jullie.

Mail me vrijblijvend!

Dan maken we een telefonische afspraak waarin we de workshop bespreken. Aan de hand daarvan beslis jij of wij samen in zee gaan. Je zit dus nergens aan vast. Vrijheid blijheid!

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door