logo met tekst

Honingkaviaar

Smaakvolle verrassing op een blokje kaas.

Ingrediënten:

  • 90 gram Honing
  • 60 gram Water
  • Zonnebloemolie
  • 1,5 gram agar-agar

Bereiding:

  • Zet voordat je begint een hoog glas met zonnebloemolie minstens een half uur in de koelkast.
  • Breng in een steelpannetje de honing, het water en de agar-agar al roerend aan de kook.
  • Giet het mengsel in een bakje en laat afkoelen tot hij iets stroperig begint te worden maar nog wel vloeibaar is.
  • Vul een pipet of injectiespuit met het honing-mengsel en druppel ze leeg in de zonnebloemolie.
  • De druppels vormen door de afkoeling in de koude olie direct kleine (kaviaar) balletjes.  Zeef de kaviaar uit de olie en spoel ze onder de kraan af.

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door