Rucolaschuim

een moleculair gerecht
Print Friendly, PDF & Email

Ingrediënten:

  • 30 cl melk
  • 50 gram rucola
  • 3,5 gram Soja-lecitine

bereiding:

Verwarm de melk rustig in een steelpan en los de soja lecithine hierin op

Voeg nu de rucola toe en maak het met een staafmixer tot een gladde vloeistof

Houd de staafmixer scheef in de vloeistof zodat er optimaal schuim wordt gemaakt

Schep het schuim op je gerecht en serveer direct

Dit was weer één van mijn recepten

Ik hoop dat het allemaal soepel is verlopen en dat je smakelijk hebt gegeten!

Onderaan deze pagina kun jij je abonneren op mijn mails waarin ik mijn nieuwste recepten met je deel.

Natuurlijk leer je nog veel meer van mij in mijn workshops. Ik kan dan voordoen hoe het moet. Bovendien deel ik allemaal waardevolle kennis met jullie.

Mail me vrijblijvend!

Dan maken we een telefonische afspraak waarin we de workshop bespreken. Aan de hand daarvan beslis jij of wij samen in zee gaan. Je zit dus nergens aan vast. Vrijheid blijheid!

E-mail: info@inspiratiekok.nl

telefoon: 06-24147011

Kvk-nummer: 70613559

Btw-nummer: NL001509157B85

Privacyverklaring
vormgegeven door